Gastenboek

We horen graag uw mening over onze praktijkwebsite. Heeft u tips voor verbetering, mist u informatie of wilt u ons iets anders laten weten? Wij horen het graag!


Laat een bericht achter

23-08-2018 @ 18:47 DoloresRichardson
beoordeling Titan Gel ingrediënten. Dat is aan jou of je wilt dat je penis standhoudt tegen een van de meest vurige verlangens van de geliefde. Dating titan creme evaluaties. Vanwege het feit dat Titan lotion? – banen. Titan Gel – kopen – forum – nederland. Niet voor niets is Titan benaderd – daarmee de aantrekkingskracht en je penis. <a href="http://elmacho.xyz/titan-gel-in-nederland-echte-reviews-en-resultaten-hoe-te-gebruiken-en-hoe-te-bestellen#7">http://elmacho.xyz/titan-gel-in-nederland-echte-reviews-en-resultaten-hoe-te-gebruiken-en-hoe-te-bestellen#7</a> Zoals ik in het begin al zei, raad ik je af om hiermee te gaan experimenteren zonder eerst bij een dokter of een seksuoloog te zijn langs geweest. Vooral om zeker te weten dat dit is wat je echt nodig hebt. Te vroeg klaarkomen is een heel erg vaak gehoorde klacht bij mannen. Tussen de tien à twintig procent heeft er last van.
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.

Contact

Spoednummer Keuze 1
 

Huisartsenpraktijk J.Roffelsen Megen

Dr. Baptiststraat 39
5366 BA Megen
Telefoon:
0412-462330
Receptenlijn:
Keuze 2
Assistente keuze 4
Of voor spoed: 0412-462520
Fax:0412-462697
Routebeschrijving >