Gastenboek

We horen graag uw mening over onze praktijkwebsite. Heeft u tips voor verbetering, mist u informatie of wilt u ons iets anders laten weten? Wij horen het graag!


Laat een bericht achter

26-06-2018 @ 21:52 Kristine_Duynste
Op deze manier geven wij u een juist gebruik, en wij zullen geïnformeerd worden over de producten die we dagelijks gebruiken. Als we willen dat een effect meer direct, de combinatie van de verschillende Goji Cream, het is volledig aan te bevelen, omdat de effectiviteit is onmiskenbaar, en de patiënten die proberen deze behandeling zijn het erover eens dat Goji Cream heeft aangeboden de mogelijkheden die was al lang op zoek naar tussen de verschillende merken cosmetica, en dat zijn ze eindelijk gevonden. <a href="https://officialgojicream.com/nl#8">https://officialgojicream.com/nl#8</a> Dar e asta adevărat? Reporterul Style Magazine Tania Popa s-a infiltrat în înalta societate din industria cinematografică pentru a afla adevărul. S-a așteptat să dea de numele celui mai DISCRET chirurg estetician din istorie, dar a aflat în schimb o serie de fapte șocante, care constituie momente cheie în cariera oricărui jurnalist! Acesta este un secret la care nimeni nu s-ar fi așteptat . voorbeeld <a href="https://officialgojicream.com/">https://officialgojicream.com/</a> Omdat van een aantal nutteloze en dure diensten en producten op onze industrie, vrouwen hebben verloren willen dat hun huid er mooi en gezond weer op. Maar Hendels Tuin Goji Cream gaf ze willen dat ze misschien wat aan de kleine weer en aantrekkelijk. De crème is normaal en volledig veilig te gebruiken. Het is aangemoedigd om iedereen die wilt kijken gevoed en mooi.
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.

Contact

Spoednummer Keuze 1
 

Huisartsenpraktijk J.Roffelsen Megen

Dr. Baptiststraat 39
5366 BA Megen
Telefoon:
0412-462330
Receptenlijn:
Keuze 2
Assistente keuze 4
Of voor spoed: 0412-462520
Fax:0412-462697
Routebeschrijving >